Olemme rakentaneet yrityksemme arvoja heti perustamispäivästä lähtien. Haluamme toimia niiden mukaisesti kaikessa, niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kanssa. Jos siis luotettavuus, vapaus ja vastuu sekä jatkuva kehittyminen ovat sinullekin tärkeitä asioita, olehan meihin yhteyksissä!

Innostuneet asiantuntijat kiinnostavat meitä aina. Voit lähettää hakemuksen haussa oleviin tehtäviimme, tai täyttää avoimen hakemuksen.  Voit myös olla suoraan yhteyksissä keneen vain johdostamme, kerromme mielellämme meistä lisää.

Lue tietosuojaselosteemme tästä

Avoimet työpaikat

Älykäs liikkuminen – mittausteknologioiden asentaja / asiantuntija

Loistava mahdollisuus nopeaan urakehitykseen teknologia-alalla asennustehtävistä kokemusta saaneelle teknologioista innostuneelle nuorelle ammattilaiselle.

Lisätietoja

Oletko urasi alussa oleva ohjelmisto- tai tietoliikennealan osaaja?

Innostuneet asiantuntijat kiinnostavat meitä aina. Etsimme joukkoomme mm. ohjelmistoalasta ja tietoliikennepuolen tekemisestä kiinnostuneita uusia osaajia osaksi kasvavaa tiimiämme!

Lisätietoja

Automaatiosuunnittelija

Toimit monipuolisissa tehtävissä infran ja älykkään liikenteen automaation parissa Suomessa. Työsi muodostuvat PLC- ja käyttöliittymäohjelmoinnista sekä järjestelmien ylläpito- ja suunnittelutehtävistä.

Lisätietoja

Nuorempi automaatiosuunnittelija

Etsimme joukkoomme uraansa aloittelevaa automaatioinsinööriä. Toimit monipuolisissa tehtävissä infran ja älykkään liikenteen automaation parissa Suomessa. Työsi muodostuvat PLC- ja käyttöliittymäohjelmoinnista sekä järjestelmien ylläpito- ja suunnittelutehtävistä.

Lisätietoja

Web UI-kehittäjä

Roolissasi pääset keskittymään käyttöliittymien suunnitteluun ja ohjelmointiin sovelluskehitystehtävistä älykkään liikenteen projekteissa, palveluissa sekä meidän oman tuotekehityksen parissa. Meille tärkeää on innostuneisuus ja luontainen uteliaisuus teknologioita kohtaan, sovelluskehitysalan muuttuessa koko ajan. Olet luontainen koodari, ja web-kehittäminen on sinulle se juttu, missä haluat olla mukana sekä kehittyä.

Lisätietoja

Valaistussuunnittelija

Työsi muodostuvat monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä valaistussuunnittelun projekteissamme. Toimit kotimaahamme sijoittuvissa ulkovalaistuksen projekteissamme valaistussuunnittelijana (mm. tie-, katu- ja aluevalaistus).

Lisätietoja

Nuorempi sähkösuunnittelija

Etsimme joukkoomme uraansa aloittelevaa sähkösuunnittelijaa, jolla on kiinnostusta syventää osaamistaan ulkovalaistussuunnitteluun. Työsi muodostuvat monipuolisista sähkö- ja valaistussuunnittelutehtävistä projekteissamme.

Lisätietoja

Tietoliikenneasiantuntija

Nyt tietoliikenneasiantuntijalle mahdollisuus päästä mukaan todellisten tulevaisuuden toimialojen kehitykseen. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä tietoliikenneverkkojen suunnittelun, konfiguroinnin ja käyttöönottojen parissa IoT:n ja digitalisaation, älykkään infran ja kaupunkien sekä älykkään liikkumisen toimintaympäristöissä.

Lisätietoja

Avoin hakemus

Tutustu nodeonlaisiin

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Tekniikka, sähkö ja elektroniikka ovat kiinnostaneet pienestä pitäen – monet laitteet päätyivätkin osiksi purettuina pöytälaatikkoon, kun toimintaperiaate oli saatava selville. Sama innostus vei automaatiotekniikan koulutuksen kautta alalle.

Tutustu

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Insinööri tietää mm. kaiken

Olen aina ollut aika huoleton sen suhteen, että riittävätkö taitoni tai pystynkö johonkin. Olenhan insinööri. Toisaalta otan aika vakavasti sen, että mikään projekti, johon osallistun, ei jäisi ainakaan minun vastuualueesta kiinni.

Tutustu

Insinööri tietää mm. kaiken
Back to top