Aloitimme yrityksemme arvojen ja identiteetin rakentamisen jo heti yrityksen perustamisesta lähtien. Pyrimme toimimaan niiden mukaisesti kaikessa toiminnassamme, niin asiakkaiden kuin henkilöstömme osalta. Toivomme, että sinullekin tärkeitä asioita ovat luotettavuus, vapaus ja samalla voimakas vastuunkantamisen tarve sekä sisäinen palo jatkuvaan kehittymiseen.

Jos koet olevasi samalla aaltopituudella arvojemme ja toimintatapojemme kanssa, niin olethan meihin yhteydessä!

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä hakemuksen sivulla oleviin avoimiin työtehtäviin. Olemme myös aina kiinnostuneita innostuneista nykyisistä ja tulevista asiantuntijoista, joten voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen käyttämällä tällä sivulla olevaa avoin hakemus -työkalua.

Jos taas olet muuten vaan kiinnostunut yrityksestämme, niin soita ihmeessä kenelle tahansa johtoryhmämme jäsenistä. Kerromme sinulle meistä mielellään lisää.

Avoimet työpaikat

Kokenut automaation ohjelmistosuunnittelija

Toimit monipuolisissa automaatiotehtävissä älykkään liikenteen projekteissa Suomessa. Työsi muodostuvat vaativista suunnittelu- ja kehitystehtävistä, PLC- ja käyttöliittymäohjelmoinnista sekä projektien hallinnasta.

Lisätietoja

Kokenut sähkö- ja automaatiosuunnittelija

Työsi muodostuvat monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä sekä projektien hallinnasta. Toimit projekteissamme sähkö- ja automaatiosuunnittelijana.

Lisätietoja

Tulevaisuuden fullstack-kehittäjä

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista sovelluskehitystehtävistä älykkään liikenteen projekteissa ja palveluissa.

Lisätietoja

Tietoliikenneasiantuntija

Toimit monipuolisissa tehtävissä älykkään liikenteen toimialalla sekä muissa Teollisen Internetin toimialueen projekteissa tietoliikenneverkkojen suunnittelun, konfiguroinnin ja käyttöönottojen parissa.

Lisätietoja

Avoin hakemus

Tutustu nodeonlaisiin

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Tekniikka, sähkö ja elektroniikka ovat kiinnostaneet pienestä pitäen – monet laitteet päätyivätkin osiksi purettuina pöytälaatikkoon, kun toimintaperiaate oli saatava selville. Sama innostus vei automaatiotekniikan koulutuksen kautta alalle.

Tutustu

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Insinööri tietää mm. kaiken

Olen aina ollut aika huoleton sen suhteen, että riittävätkö taitoni tai pystynkö johonkin. Olenhan insinööri. Toisaalta otan aika vakavasti sen, että mikään projekti, johon osallistun, ei jäisi ainakaan minun vastuualueesta kiinni.

Tutustu

Insinööri tietää mm. kaiken
Back to top