Olemme rakentaneet yrityksemme arvoja heti perustamispäivästä lähtien. Haluamme toimia niiden mukaisesti kaikessa, niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kanssa. Jos siis luotettavuus, vapaus ja vastuu sekä jatkuva kehittyminen ovat sinullekin tärkeitä asioita, olehan meihin yhteyksissä!

Innostuneet asiantuntijat kiinnostavat meitä aina. Voit lähettää hakemuksen haussa oleviin tehtäviimme, tai täyttää avoimen hakemuksen.  Voit myös olla suoraan yhteyksissä keneen vain johdostamme, kerromme mielellämme meistä lisää.

Lue tietosuojaselosteemme tästä

Avoimet työpaikat

Kokenut automaatiosuunnittelija

Toimintakenttääsi ovat monipuoliset automaation projekti- sekä kehitystehtävät infran ja älykkään liikenteen parissa. Työsi muodostuvat PLC- ja käyttöliittymäohjelmoinnista sekä järjestelmien kehitys- ja suunnittelutehtävistä.

Lisätietoja

Nuorempi automaatiosuunnittelija

Etsimme joukkoomme uraansa aloittelevaa automaatioinsinööriä. Toimit monipuolisissa tehtävissä infran ja älykkään liikenteen automaation parissa Suomessa. Työsi muodostuvat PLC- ja käyttöliittymäohjelmoinnista sekä järjestelmien ylläpito- ja suunnittelutehtävistä.

Lisätietoja

Kokeneempi valaistussuunnittelija

Työsi muodostuvat monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä valaistussuunnittelun projekteissamme. Toimit kotimaahamme sijoittuvissa ulkovalaistuksen projekteissamme valaistussuunnittelijana (mm. tie-, katu- ja aluevalaistus).

Lisätietoja

Nuorempi valaistus- ja sähkösuunnittelija

Toimintamme kasvaessa vahvasti haemme Jyväskylän toimipisteeseemme uraansa aloittelevaa tai muutaman vuoden kokemusta kerryttänyttä valaistus- ja sähkösuunnittelijaa. Tehtäväsi muodostuvat monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä infran sähkö- ja ulkovalaistussuunnittelun projekteissamme.

Lisätietoja

SÄHKÖSUUNNITTELIJA

Etsimme joukkoomme (Jyväskylään) uraansa aloittelevaa tai muutaman vuoden kokemusta kerryttänyttä sähkösuunnittelijaa. Sinulla on kiinnostusta laajentaa ja syventää osaamistaan sekä paloa kehittyä alan asiantuntijaksi. Tehtäväsi muodostuvat monipuolisesti sähkö- ja ulkovalaistussuunnittelusta kotimaan projekteissamme.

Lisätietoja

Avoin hakemus

Jos tällä hetkellä meillä avoinna olevista tehtävistä ei löytynyt sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit mielellään jättää meille myös avoimen hakemuksen. Kuulemme mielellämme lisää taidoistasi ja mielenkiinnonkohteistasi, aikaisemmasta kokemuksestasi ja toiveistasi tulevan työpaikan ja työtehtävien suhteen.

Lisätietoja

Avoin hakemus

Tutustu nodeonlaisiin

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Tekniikka, sähkö ja elektroniikka ovat kiinnostaneet pienestä pitäen – monet laitteet päätyivätkin osiksi purettuina pöytälaatikkoon, kun toimintaperiaate oli saatava selville. Sama innostus vei automaatiotekniikan koulutuksen kautta alalle.

Tutustu

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Insinööri tietää mm. kaiken

Olen aina ollut aika huoleton sen suhteen, että riittävätkö taitoni tai pystynkö johonkin. Olenhan insinööri. Toisaalta otan aika vakavasti sen, että mikään projekti, johon osallistun, ei jäisi ainakaan minun vastuualueesta kiinni.

Tutustu

Insinööri tietää mm. kaiken
Back to top