Petro Punna

Minä uskon kohtaamisiin. Ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa synnytetään luottamussuhteita, joiden syvyys lopulta ratkaisee sen mitkä yritykset menestyvät. Kun syntyneeseen luottamuksen ilmapiiriin lisätään aito ylpeys omasta tuotteesta /palvelusta, riittävän isot ja rajattomat ajatukset yhteistyön mahdollisuuksista sekä aito halu ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, niin aletaan olemaan ytimessä. Parhaat ja ennen kaikkea kestävät tulokset rakennetaan poikkeuksetta luottamuksen ilmapiirin vallitessa!

Minulla on pitkä ja laaja-alainen työhistoria hyvinvointi-liiketoiminnan, erityisesti myyntityön eri positioista. Vetovastuussa ollessani olen aina pyrkinyt johtamaan ns. edestä eli pyytänyt muilta vain sen, mitä olen joko itse tehnyt tai ainakin ollut valmis kokeilemaan. Mielestäni esimerkin näyttämisellä on johtamisessa valtava voima.

Yksi tärkeimpiä työskentelyäni ohjaavia ajatuksia: ”Tyhjän saa pyytämättäkin”. Henkilökohtaisella tasolla em. tarkoittaa sitä, että ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään ja muistetaan kertoa ”erinomaisuudestamme” myös potentiaalisille asiakkaille. Nöyrästi muttei nöyristellen!

Back to top