Tekniikka, sähkö ja elektroniikka ovat kiinnostaneet pienestä pitäen – monet laitteet päätyivätkin osiksi purettuina pöytälaatikkoon, kun toimintaperiaate oli saatava selville. Sama innostus vei automaatiotekniikan koulutuksen kautta alalle.

Minulla on monipuolinen työkokemus sähkö-, tietoliikenne sekä automaatiojärjestelmistä teollisuuden ja liikenteen alalta. Olen toiminut hyvin erilaisissa projektitehtävissä esisuunnittelusta toteutukseen, ohjelmointiin, asennukseen ja käyttöönottoon puuteollisuuden, voimalaitosten, vedenkäsittelyn, sähkönjakelun sekä liikenteenhallintajärjestelmien parissa.

Minua ajaa jatkuva kehittämisen ja kehittymisen tarve niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Näen ongelmat haasteina, joita lähestyn käytännönläheisyys edellä ja teoria tukena. Kokonaisuuden hallinta ja yksityiskohtien viilaaminen ovat yhtä lailla toiminta-aluettani.

En vierasta käsien likaamista, oikeastaan pidän siitä. Järjestelmäsuunnittelun ja asiantuntijatehtävien vastapainona kehitän vapaa-ajalla kädentaitoja muun muassa remontoimalla taloa ja rakentelemalla vanhaa harrasteautoa. Ohjausjärjestelmät eivät pysy täysin pois harrastuksistakaan, joissa käytännön tarpeet ja mielikuvitus kohtaavat. Omien projektien parissa on syntynyt useita tiedonkeruu-, testaus- ja ohjainsovelluksia – leikkimökissäkin on omavalmisteinen ohjainlaite valaistukselle.

Vahvuuteni onkin laaja-alainen kokemus ja osaaminen niin rauta- kuin softapuolelta. ”Tehdään kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!” Vain laadukkaasti tehdyllä työllä on merkitystä.

Back to top