Elämä kulkee parhaiten eteenpäin huumorilla ja hyvällä mielellä. Työn ja velvollisuuksien lisäksi tärkeänä pidän muutakin palautumista ja kokemusten karttumista. Joskus on lähdettävä kuuntelemaan hullun raskasta musiikkia livenä ja joskus toiste juostaan pelikentällä täydessä varustuksessa. Niin oikealla kentällä, kuin myös virtuaalisestikin.

Olen aina harrastukseni valinnut oman mieleni mukaisesti. Yhteisiä harrastusporukoita vedän rennon frisbeegolfin lisäksi jännittävämmän e-urheilun puolella. Harvat asiat ovat parempia, kuin monen tunnin tiukan väännön jälkeen ansaittu voitto.

Insinöörityössä nautin haasteiden ratkaisusta, sekä monipuolisista mahdollisuuksista oppia ja soveltaa opittua. Vaikka yleensä toimistolta katselenkin maailmaa, on töitä tullut tehtyä kallion sisällä olevassa tietunnelissa, tehdasympäristössä ja jopa merillä.

Nautin osaamisen syventämisestä ja haluan aina tietää miten asiat vaikuttavat toisiinsa. Vikatilanteissa haluan selvittää ja korjata juurisyyn, enkä vain peittää ongelmaa. Usein tämä johtaa hyviin keskusteluihin asioista, joista muut tietävät enemmän. Tärkeintä kuitenkin on, että keskustelun jälkeen itse tietää jotain enemmän tai paremmin.

Ainut varma asia maailmassa on, että asiat muuttuvat. Vanhaan ei kannata takertua ja uusia kokemuksia ei kannata stressata.

Back to top