Kaupunkien ahtailla ja vilkkailla katuverkoilla on paljon turhaa ympäristöä kuormittavaa liikennettä. Samaisissa kaupunkialueiden katuverkoissa on paljon myös liikenneturvallisuuden kannalta haastavia kohteita.

Älykkäät liikenneratkaisut auttavat luomaan tulevaisuuden kaupungeista ympäristöystävällisempiä ja turvallisempia. Modernit opasteet reagoivat kaupunkialueen liikennetilanteisiin ja arvaamattomiin tapahtumiin. Tilanteen mukaan ne varoittavat silloin, kun on tarpeellista ja ohjaavat autoilijat suorinta tietä eli mahdollisimman ympäristöystävällisesti kohteeseen.

Tilanteiden mukaan muuntautuvat järjestelmät parantavat tutkitusti myös ihmisten suhtautumista rajoituksiin ja varoituksiin: kun ne vaihtuvat tarpeen mukaan (dynaamisesti), niihin sitoudutaan myös paremmin.

NODEON ON TULEVAISUUDEN ÄLYKKÄIDEN KAUPUNKIEN LIIKENNEJÄRJESTELMIEN KEHITTÄJÄ

Nodeon on keskittynyt kaupunkiympäristöihin soveltuvien tehokkaiden reitinopastuksen ja liikenneturvallisuuden ratkaisujen tuotteistamiseen. Kehitystyössä olemme hyödyntäneet asiantuntijoidemme yli 20 vuoden kokemuksen valtateillä, moottoriteillä ja tunneleihin toteutetuista turvallisuus-, opastus- ja varoitusjärjestelmistä.

Kaupunkien tarpeisiin räätälöidyissä ratkaisuissamme olemme erityisesti kiinnittäneet huomiota niiden käyttöönotettavuuteen sekä ahtaisiin katuverkon asennusympäristöihin. Kehitystyön keskiössä on lisäksi ollut helposti käytettävä järjestelmien hallinta- ja valvontajärjestelmä, joka yksinkertaistaa järjestelmien hankintaa ja käyttöönottoa.

Tutustu sivuillamme yksilöllisiin ja helposti hallittaviin liikenneturvallisuus- ja opastusratkaisuihimme.

Älykkäät turvallisuusratkaisut

Dynaaminen opastus

Back to top