Älykkäät kaupungit on erittäin laaja toimintakenttä, joka ylittää perinteisesti omissa siiloissaan toimineet liiketoiminta-alueet, kuten talotekniikka, energian jakelu, logistiikka ja liikenne. Nodeonilla on vahva rooli tulevaisuuden älykkäiden kaupunkien kehittäjänä liikennejärjestelmän kehittämisen näkökulmasta. 

Älykkäillä liikenneratkaisuilla on voimakas rooli tulevaisuuden kaupunkien kehittämisessä. Liikenteen tulisi olla entistä ympäristöystävällisempää, sujuvampaa ja turvallisempaa. Sen tulisi reaaliajassa mukautua erilaisiin liikennetilanteisiin, tarjota ekologisia vaihtoehtoja kaupunkien asukkaille ja palvella entistä paremmin logistiikan tarpeita.

Liikennejärjestelmän kehittymisen kannalta on tärkeää kehittää entistä tehokkaampia tapoja mitata ja analysoida liikennevirtoja sekä tuottaa entistä tarkempi liikenteen tilannekuva kaupunkialueella.

NODEON TULEVAISUUDEN ÄLYKKÄIDEN KAUPUNKIEN LIIKENNEJÄRJESTELMÄN KEHITTÄJÄNÄ

Nodeon on erityisesti keskittynyt liikenteen mittausratkaisuihin, liikennevirtojen analysointiin sekä liikenneturvallisuuden kehittämiseen. Älykkäät kaupungit -ratkaisuissamme yhdistellään alalla käytössä olevia johtavia laiteratkaisuja, julkisia ja avoimia tietolähteitä sekä moderneja pilvipohjaisia alustoja useasta lähteestä kerätyn tiedon varastointiin, yhdistelyyn ja analysointiin sekä tilannekuvan ja historiatietojen esittämiseen.

Nodeon on kehittänyt myös yksilöllisiä helposti hallittavia hajautettuja liikenneturvallisuusratkaisuja kaupunkien tarpeisiin.

Tutustu tarkemmin Nodeonin tuotteistettuihin ratkaisuihin ja referensseihin Älykkäät kaupungit -valikon alasivuilla.

Liikennevirran mittaus ja analysointi

Läpiajoliikenteen mittaus ja analysointi

Turvallisempi koulutie

Liikenteen mittausratkaisut

Back to top