Uuden oppiminen, ja laaja-alaisen osaamisen kasvattaminen eri ympäristöistä sekä tekniikoista on ollut minulle vetävä voima – ja mitä enemmän eri tekniikoihin on päässyt tutustumaan, sitä paremmin vain ymmärtää kuinka paljon on vielä tuntemattomia vesiä tutkittavana. Vaikka vedet toisinaan ovatkin tuntemattomia, ei se estä minua etsimästä käytännönläheistä ratkaisua ongelmaan kuin ongelmaan. Toisinaan ongelmat ratkeavat kuin itsestään, ja toisinaan pitää muistuttaa, että parempi vain hetkeksi pysähtyä, ja hakea tilanteeseen eri näkökulmia.

Joku voisikin kuvailla minua arkisesti joka paikan höyläksi, joka mielellään lähtee kokeilemaan uusia asioita. Olenkin tottunut löytämään useiden harrastuksien osalta kokeilemalla, mikä toimii ja mikä ei – eihän mikään ole ikinä etukäteen itsestään selvää.

Lyhyeen ikään olen kuitenkin kerennyt tekemään monenlaisia työtehtäviä, jotka ovat tavalla, tai toisella ohjanneet minut nykyiseen ammattiin, ja sen kautta myös nykyiseen tehtävään. Pääteemana on kuitenkin aina ollut liikenne melkein kaikkine sen muotoineen, niin tien päällä, kuin myös verkkotekniikassa. Matkassa mukana on kulkenut jatkuva pilke silmäkulmassa, joka hakee piristystä arkisiin tehtäviin, ja myös niihin, jotka haastavat yötä myöten.

Back to top