Jos tällä hetkellä meillä avoinna olevista tehtävistä ei löytynyt sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit mielellään jättää meille myös avoimen hakemuksen. Kuulemme mielellämme lisää taidoistasi ja mielenkiinnonkohteistasi, aikaisemmasta kokemuksestasi ja toiveistasi tulevan työpaikan ja työtehtävien suhteen.

Etsimme riveihimme erityisesti automaation, ohjelmistokehityksen, sähkö- ja valaistussuunnittelun sekä tietoliikennesuunnittelun ammattilaisia uransa eri vaiheissa. Voit olla myös muun erityisalan osaaja – kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja toiveistasi sekä siitä, millä tavalla voisimme olla hyvä pari toisillemme!

 

 

 

HAKUOHJEET

Tehtävään pääset hakemaan TÄSTÄ

Kerromme myös mielellämme tehtävistämme ja yrityksestämme lisää! Ole tarvittaessa yhteydessä HR-päällikköömme Suvi Hokkaseen puhelimitse (050 5717 336) tai sähköpostilla (suvi.hokkanen@nodeon.com). Suvin saa kiinni myös LinkedInin kautta.

Hakemuksen liitteeksi toivomme ansioluetteloa ja palkkatoivettasi.

 

Nodeon on älykkään infran teknologia-asiantuntija

Olemme erityisesti keskittyneet tarjoamaan asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja IoT:n ja digitalisaation, älykkään infran ja kaupungin sekä älykkään liikkumisen toimintaympäristöissä. Tavoitteenamme on auttaa luomaan ihmisille parempia elinympäristöjä kehittämällä tulevaisuuden infrasta entistä älykkäämpää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hae paikkaa

Back to top