Olemme rakentaneet yrityksemme arvoja heti perustamispäivästä lähtien. Haluamme toimia niiden mukaisesti kaikessa, niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kanssa. Jos siis luotettavuus, vapaus ja vastuu sekä edelläkävijyys ovat sinullekin tärkeitä asioita, olehan meihin yhteyksissä!

Innostuneet asiantuntijat kiinnostavat meitä aina. Voit lähettää hakemuksen haussa oleviin tehtäviimme, tai täyttää avoimen hakemuksen.  Voit myös olla suoraan yhteyksissä keneen vain johdostamme, kerromme mielellämme meistä lisää.

Lue tietosuojaselosteemme tästä

Avoimet työpaikat

Tietoliikenneasiantuntija

Toimit monipuolisissa tehtävissä älykkään liikenteen ja älykkäiden kaupunkien toimialojen projekteissamme tietoliikenneverkkojen suunnittelun, konfiguroinnin ja käyttöönottojen parissa.

Lisätietoja

Valaistussuunnittelun projektipäällikkö

Työsi muodostuvat monipuolisista projektinvetotehtävistä valaistussuunnittelun hankkeissamme. Toimit kotimaahamme sijoittuvissa ulkovalaistuksen projekteissamme projektipäällikkönä (mm. tie- ja katuvalaistus).

Lisätietoja

Valaistussuunnittelija

Työsi muodostuvat monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä valaistussuunnittelun projekteissamme. Toimit kotimaahamme sijoittuvissa ulkovalaistuksen projekteissamme valaistussuunnittelijana (mm. tie- ja katuvalaistus).

Lisätietoja

Ohjelmistokehittäjä

Tulet työskentelemään ohjelmistokehityksen parissa hyödyntäen aina viimeisimpiä teknologiapinoja. Työnkuvasi voi vaihdella web-kehityksestä rajapintojen kanssa tehtäviin integraatioihin palvelinpäässä.

Lisätietoja

Fullstack-kehittäjä

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista sovelluskehitystehtävistä älykkään liikenteen projekteissa ja palveluissa. Voit olla taitotasoltasi nuori tai selvästi kokeneempi kehittäjä.

Lisätietoja

Sähkösuunnittelija

Työsi muodostuvat monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä projekteissamme. Toimit kotimaahamme sijoittuvissa infra-alan projekteissamme suunnittelijana. Suunnitteluprojektimme ulottuvat esisuunnittelusta toteutusvaiheeseen ja sisältävät useita tekniikan osa-alueita.

Lisätietoja

Automaatiosuunnittelija

Toimit monipuolisissa automaatiotehtävissä älykkään liikenteen projekteissa Suomessa. Työsi muodostuvat suunnittelu- ja ylläpitotehtävistä sekä PLC- ja käyttöliittymäohjelmoinnista.

Lisätietoja

Avoin hakemus

Tutustu nodeonlaisiin

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Tekniikka, sähkö ja elektroniikka ovat kiinnostaneet pienestä pitäen – monet laitteet päätyivätkin osiksi purettuina pöytälaatikkoon, kun toimintaperiaate oli saatava selville. Sama innostus vei automaatiotekniikan koulutuksen kautta alalle.

Tutustu

Tehdään työt kunnolla tai ei tehdä ollenkaan!

Insinööri tietää mm. kaiken

Olen aina ollut aika huoleton sen suhteen, että riittävätkö taitoni tai pystynkö johonkin. Olenhan insinööri. Toisaalta otan aika vakavasti sen, että mikään projekti, johon osallistun, ei jäisi ainakaan minun vastuualueesta kiinni.

Tutustu

Insinööri tietää mm. kaiken
Back to top