Aapo Pöyhönen

Olen innokas uusien asioiden tutkija, oli sitten kyseessä uudet teknologiat ja niiden hyödyntäminen tai asiakkaan ongelmat. Monipuolisen kansainvälisen työkokemuksen ansiosta olen tottunut siihen, että vastaan tulevat ongelmat ja haasteet voidaan useimmiten ratkaista monella tavalla, kunhan löytyy riittävästi joustavuutta ja ”miksipä ei” -asennetta.

Viimeiset 15 vuotta olen työskennellyt erilaisten älykkään liikenteen ratkaisuiden myynnissä ja markkinoinnista, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tämän lisäksi olen vastannut kansainvälisten yritysten tytäryhtiöiden johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa ja Kiinassa. Vuosien varrella älyliikennealan kokemusta on kertynyt mm. joukkoliikenteen informaatioratkaisuista, liikennevalojen hallinta- ja ohjausratkaisuista, autonomisen ajamisen C-ITS ratkaisuista sekä erilaisista liikenteen mittausteknologioista.

Lähinnä sydäntäni on hyvä ja yksilöllinen asiakaspalvelu, jonka lähtökohtana on aito kiinnostus asiakkaan tarpeista sekä asiakkaan prosessien ymmärtäminen.

Back to top