Jarno Kallio

Pragmaattinen lähestymistapa on ajatusmallieni lähtökohta. Pyrin aina näkemään asiat osana suurempaa kokonaisuutta ja ratkaisemaan ongelmat kokonaisvaltaisesti. Omaan hyvät johtamis- ja ihmissuhdetaidot ja koen niiden olevan ensisijaisen tärkeitä, kun työskentelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Mielestäni kaiken tekemisen tulee perustua asiakkaan ongelmien ja liiketoiminnan ymmärtämiseen.

Taustallani on yli 15 vuoden kokemuksen erityyppisistä ja erikokoisista tietojärjestelmäprojekteista, joissa olen ollut kaikissa rooleissa ohjelmoijan ja projektipäällikön välillä. Viime aikoina erityisesti erilaiset integraatioprojektit ovat olleet minun vastuualueellani. Minulla on myös vahva osaaminen arkkitehtuurisuunnitteluun ja tietojärjestelmien ymmärryksen siirtämisestä teknisten ratkaisujen ja liiketoiminnallisten välillä.

Ohjelmistoliiketoiminta on yksinkertaisesti asiakkaiden ongelmien ratkaisua ja parhaiten ne ratkeavat saumattomalla yhteistyöllä, hyvällä projektien johtamisella sekä kokonaisvaltaisella asiakkaan liiketoimintamallien ymmärtämisellä.

Back to top