Nodeon Finland Oy on vuonna 2013 perustettu kasvuhakuinen teknologiatoimittaja.

Olemme erityisesti keskittyneet teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä.

Autamme asiakkaitamme järjestelmien älykkyyden ja automaation lisäämisessä sekä tiedonkeruussa järjestelmien toiminnan kaikissa eri vaiheissa. Tarjoamme ratkaisuja järjestelmien toiminnan reaaliaikaiseen seurantaan ja optimointiin, turvallisuuden parantamiseen sekä toiminnan ennakointiin ja automatisointiin.

Asiantuntijuutemme rakentuu neljän teknologiapilarin varaan: ohjelmistosuunnittelu, tietoliikenneratkaisut, automaatio- ja sähkösuunnittelu. Erityisosaamistamme ovat haasteet, joissa kaikki osaamisalueemme yhdistellään yhdeksi saumattomaksi kokonaisratkaisutoimitukseksi. Palvelumme ulottuvat ratkaisujen alkuvaiheen suunnittelusta ja konsultoinnista, ratkaisutoimituksiin ja niiden elinkaaren hallintaan.

 

Kuvituskuva

Luotettavuus on yrityksemme tärkein arvo.

Kuvituskuva

Missionamme on toimia asiakkaidemme tukena kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvassa maailmassa.

Luotettavuus
Meille luotettavuus tarkoittaa sen tekemistä, mitä on sovittu ja luvattu. Luotettavuus on liiketoimintamme perusta.

Vapaus ja vastuu
Luotamme työntekijöihimme. Haluamme antaa työntekijöillemme paljon vapauksia työn tekemisen suhteen, mikä samassa yhteydessä tarkoittaa myös paljon vastuuta.

Jatkuva kehittyminen
Ajattelemme avoimesti ja ennakkoluulottomasti. Kehitämme jatkuvasti yrityksemme toimintaa. Suhtaudumme avoimesti ja ennakkoluulottomasti uusia teknologiaratkaisuja ja toimintatapoja kohtaan.

Jaa LinkedIniin Jaa Twitteriin

Back to top