Kaupan ala ja tapahtumat elävät asiakkaista. Toiminnan kehittämiseksi ja vaikkapa markkinoinnin suuntaamiseksi on keskeistä tietää kaikki mahdollinen asiakkaistaan.

Mistä asiakkaasi tulevat? Millaiselta alueelta? Entä kuinka usein he käyvät, ja kuinka kauan he käyntinsä aikana viipyvät? Entä kuinka nämä asiat kehittyvät pitkällä aikavälillä, kun kehität toimintaasi?

Kaikki tämä (ja aika moni muukin asia) on mahdollista selvittää Nodeonin palveluilla.

Tiedolla johtaminen on alati kasvava trendi. Sen polttoaineena on nimenomaan tieto, jota on saatavilla jatkuvasti lisää sekä julkisista tietolähteistä että monipuolisten mittausratkaisujen kehittymisen myötä.

Tiedolla johtaminen tarvitsee tiedon lisäksi nimensä mukaisesti myös johtamista. Tätä on yleensä aika hankala ulkoistaa. Silti olisi tärkeää, että kun tiedon pohjalta saadaan uusi tilannekuva, liiketoimintaa aletaan kehittää sen avulla eteenpäin.

Tarvitaan uuteen tietoon pohjautuvia kehityssuunnitelmia, joilla pyritään vaikuttamaan liiketoimintaan.

Kehityshankkeiden vaikutukset saadaan selville jatkuvan mittaamisen avulla. Siitä tuloksena on jälleen uusi tilannekuva, joka toimii jatkokehityksen suunnittelun lähtötietona – ja näin tiedolla johtamisen sykli onkin valmis

  • Asiakasvirtojen analysointi
  • Lähtöalueanalyysit
  • Viipymät
  • Toistuvuus
  • Demografiatiedot
Timo Majala

Haluatko lisätietoja?

Timo Majala

Kuvituskuva

Tapahtumiin tullaan usein laajalta alueelta. On hyödyllistä tietää tarkkaan ottaen mistä.

Kattava tieto, turvallisesti

Tarjoamme kaupan alalle ja tapahtumien järjestäjille erittäin tehokkaan ja kattavan mittausratkaisun asiakasvirtojen analysoimiseksi. Saamme kiinni reilusti yli 90 prosenttia asiakkaiden ajoneuvovirrasta.

Ajoneuvojen rekisterien tunnistamisen avulla, valtionhallinnon ajoneuvorekisterikannan ja väestörekisterikeskuksen tietojen perusteella asiakasvirroista selvitetään kiinnostavia yksityiskohtia. Näitä ovat muun muassa lähtöalueet, käyntien toistuvuus, viipymä, ajoneuvojen monipuolinen luokittelu (ajoneuvotyypit, merkit, mallit, ikä, käyttövoimat, sähköautojen määrä) ja esimerkiksi lähtöalueiden profiilit, kuten aluekohtainen keskimääräinen lapsien lukumäärä, keski-ikä, korkeakoulutusprosentti tai talouksien keskitulot.

Nodeonin ratkaisut ovat turvallisia henkilötietosuojan kannalta. Nodeon ei luovuta asiakkaalle henkilötietoja. Nodeon on sopinut palvelun toiminnasta, sen tietoturvasta ja henkilötietosuojasta Traficomin kanssa, joten asiakas voi huoletta toimia Nodeonin kanssa ja kehittää asiakasanalytiikkaa ilman huolta GDPR:n vaatimuksista.

Lataa datasheet Jaa LinkedIniin Jaa Twitteriin

Back to top